Klanten geven ons een score van 5/5

Algemene elektriciteitswerken

Voor alle mogelijke elektriciteitswerken kun je rekenen op de ervaring van Photovolta. We geven het beste advies op maat en professionele technische ondersteuning tijdens het uitvoeren van de werken.

Domotica

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten bieden we oplossingen op maat van de klant. We maken daarbij gebruik van de Niko Home Control.

Industriële elektriciteit

We kunnen volledig nieuwe netwerken installeren, maar ook instaan voor het dagelijkse onderhoud van bestaande installaties. Uiteraard houden we altijd rekening met een aantal cruciale aandachtspunten, zoals rationeel energieverbruik, duurzame technieken en bedrijfszekerheid.

Verlichting

Zowel voor particulieren als voor bedrijven is elk verlichtingsproject anders. We komen graag ter plaatse om je volledig gratis te informeren over de mogelijkheden. Of het nu gaat over de verlichting in de woning of de tuinverlichting, we vinden altijd de best passende oplossing.

Niet alleen kun je op ons rekenen voor de volledige installatie van de verlichting, ook het materiaal kun je desgewenst bij ons aanschaffen. We zijn ook specialist in verlichtingsoplossingen voor winkels, kantoren en industriële gebouwen.

Tekenen van de elektrische installatie

Deze schema's moeten voorgelegd worden aan de keuringsorganisatie:

Eendraadsschema: geeft een overzicht van de verschillende automaten en zekeringen en wat ze juist bedienen, met hun bijbehorende kabelsectie en kaliber.

Situatieplan: een grondplan van de woning met de aanduiding van alle lichtschakelaars, stopcontacten, toestellen en lichtpunten met hun bijbehorende code, zodat je alles gemakkelijk kunt terugvinden op het eendraadsschema.

Contact opnemen

Interesse in zonnepanelen, laadpalen of elektriciteitswerken? Neem contact op en we helpen je zo vlug mogelijk verder.

Photovolta

Groenstraat 44
2547 Lint

Contactgegevens